Hjälp! En bit av min tand trillade ut igår

Igår när jag åt min frukostmacka krasade plötsligt till och gjorde ont. Först blev jag bara arg eftersom det gjorde så förbaskat ont. Sen undrade vad det var som hände.

Snacka om att jag blev chockad när jag fann en bit av min tand i min hand! Blev verkligen jätterädd och fick nästan panikkänslor. Men jag lyckades lugna nerverna och dricka kaffet.

När jag kom till jobbet frågade jag lite diskret en kollega vad hon trodde om det. Tydligen hade hennes farbror råkat ut för något liknande för ett antal år sedan under ett bröllop. Han hade då tappat mer eller mindre en hel tand. Tilläggas bör kanske att han var 75+ då det hände.

I mitt fall var det som tur var bara en lite del som jag hoppas är en tidigare lagning. Har jag otur handlar det om en bit av en riktig tand. Har inte brytt mig om att ringa tandläkaren eftersom jag fick en kallelse dit för någon dag sedan. Kan inte tänka mig att det är så akut. Har i vilket fall som helst bestämt mig för att börja se efter mina tänder lite bättre och sluta slarva med tandtråden.

 

 

This entry was posted in Blandat and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.